Workshop S.C.M.H.® Methode

Op woensdag 14 september organiseert Essania Vitaal de workshop S.C.M.H.® Methode. Een kans om met deze bijzondere methode kennis te maken en deze te leren toepassen voor jezelf en/of voor anderen.

Shungite is een hele bijzondere steen die alleen in een bepaald deel van Rusland wordt gevonden. Het is één van de oudste steensoorten op aarde en heeft een hele bijzondere werking. De moleculen zijn hol en worden fullerenen genoemd. Wetenschappers waren zeer geïnteresseerd in deze fullerenen omdat zij ontdekten dat deze fullerenen bijzondere eigenschappen bezitten, waaronder het vermogen om als geleider van energie op te treden. Het helend vermogen van de fullerenen werd door onderzoek wetenschappelijk bewezen en deze wetenschappers hebben hier zelfs in 1986 een nobelprijs voor uitgereikt gekregen. 

Naast het plaatsen van Shungite plaatjes en een piramide op het lichaam werken we op bepaalde hersendelen. Het resultaat hiervan is dat de Nervus Vagus, de hoofdzenuw die in verbinding staat met alle organen wordt geactiveerd. Door trauma's of onverwerkte emoties kan onze levensenergie, ook wel Chi of Ki genoemd, niet meer vrijuit stromen. Organen ontvangen minder levensenergie wat een negatief effect heeft op de werking van een orgaan. De S.C.M.H.® methode activeert de levensenergie, wat een positief effect heeft op het ervaren van ontspanning en vitaliteit. Ook ervaren mensen rust en ruimte in hun hoofd. 

De workshop kost 495 euro. Hiervoor ontvang je de toolbox met alle Shungite stenen en piramide en daarnaast de flowcharts en achtergrondinformatie die je nodig hebt om deze methode toe te passen. Het mooie is dat iedereen deze methode kan leren toe te passen, je hebt hiervoor geen kennis van chakra's of meridianen nodig. 

Mocht je eerst zelf deze methode willen ervaren dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Er kunnen maximaal vier mensen deelnemen aan de workshop. Mocht je nog vragen hebben over deze methode of de workshop, neem dan even contact met ons op. 

Schrijf je in

« naar het overzicht
Meer weten?

Stuur ons een berichtje voor meer informatie of een afspraak!

Contact