Ervaringen

Voor mij is een opstelling een hele fijne manier om nieuwe inzichten te krijgen door zelf te ervaren. Dit kunnen inzichten in familiepatronen zijn, maar ook inzicht in emoties. Opstellingen geven mij zich op hetgeen wat er onderliggend is. En daardoor kan ik tot nieuw gedrag komen.

Charlène

Voor mij heeft de coaching van Ria veel geholpen. Ik zat met een aantal dingen fysiek en geestelijk. De aanpak van Ria is niet zoals jet het verwacht maar het werkt ontzettend goed en voelt heel fijn! Ik zit nu beter in mijn vel en kan bepaalde situaties beter aan. Ik ben er nog niet maar via de methode van Ria ben ik echt goed op weg. Zeker een aanrader!

Paolo

Bedankt voor de fijne S.C.M.H-methode®. Ik vond het een heel prettige ervaring. Alles is goed uitgelegd waardoor ik me goed kon ontspannen. Ik heb ervaren dat de tijd wordt genomen en de healing met liefde en zorg wordt gegeven. 

Connie

De S.C.M.H-methode® heeft mij geholpen om me lichter en vrijer te voelen. Na mijn zwangerschap, bevalling en eerste paar maanden met een kindje was het erg fijn om op deze zachte manier weer beter in contact te komen met mijn lichaam en mijn eigen energie. Daarnaast werkte de healing erg ontspannend en voelde ik me erna uitgerust en opgewekt.

Lisa

De S.C.M.H-methode® geeft inzicht in zaken waar je tegenaan loopt. Ik heb de healing als rustgevend en verhelderend ervaren.

Piet

 

Voor mij is een opstelling een hele fijne manier om nieuwe inzichten te ervaren.


Charlène

Ik zit nu beter in mijn vel en kan bepaalde situaties beter aan. Ik ben er nog niet maar via de methode van Essania ben ik echt goed op weg. Zeker een aanrader!


Paolo

Ik vond het een fijne S.C.M.H. Healing, die met liefde en zorg wordt gegeven.


Connie

De S.C.M.H-methode® heeft mij geholpen om me lichter en vrijer te voelen.


Lisa

De S.C.M.H-methode® geeft inzicht in zaken waar je tegenaan loopt.


Piet
Meer weten?

Stuur ons een berichtje voor meer informatie of een afspraak!

Contact