Ervaringen

Voor mij is een opstelling een hele fijne manier om nieuwe inzichten te krijgen door zelf te ervaren. Dit kunnen inzichten in familiepatronen zijn, maar ook inzicht in emoties. Opstellingen geven mij zich op hetgeen wat er onderliggend is. En daardoor kan ik tot nieuw gedrag komen.

Charlène

Voor mij heeft de coaching van Ria veel geholpen. Ik zat met een aantal dingen fysiek en geestelijk. De aanpak van Ria is niet zoals jet het verwacht maar het werkt ontzettend goed en voelt heel fijn! Ik zit nu beter in mijn vel en kan bepaalde situaties beter aan. Ik ben er nog niet maar via de methode van Ria ben ik echt goed op weg. Zeker een aanrader!

Paolo

Bedankt voor de fijne S.C.M.H-methode®. Ik vond het een heel prettige ervaring. Alles is goed uitgelegd waardoor ik me goed kon ontspannen. Ik heb ervaren dat de tijd wordt genomen en de healing met liefde en zorg wordt gegeven. 

Connie

De S.C.M.H-methode® heeft mij geholpen om me lichter en vrijer te voelen. Na mijn zwangerschap, bevalling en eerste paar maanden met een kindje was het erg fijn om op deze zachte manier weer beter in contact te komen met mijn lichaam en mijn eigen energie. Daarnaast werkte de healing erg ontspannend en voelde ik me erna uitgerust en opgewekt.

Lisa

De S.C.M.H-methode® geeft inzicht in zaken waar je tegenaan loopt. Ik heb de healing als rustgevend en verhelderend ervaren.

Piet

In dit traject met Ria ben ik er achter gekomen dat mijn fysieke klachten emotioneel onderlegd waren. Door te leren om mijn hart te openen en de door mij geïnterpreteerde negatieve emoties van anderen terug te kunnen geven, is het gepieker in mijn hoofd verminderd. Dit resulteerde in sneller in slaap vallen en het verminderen van mijn fysieke klachten. Wat ik fijn en belangrijk vond tijdens de afspraken is dat Ria een neutrale positie heeft in het gesprek. Zij helpt je om de emotie te verwoorden. Het draait om mij en mijn gevoel. Ria is ook toegankelijk genoeg om aan te kunnen geven als zij het niet verwoord zoals jij het voelt. Ik ben er nog niet , maar Ria heeft mij handvatten gegeven die ik de rest van mijn leven in kan zetten. Hier ben ik onwijs dankbaar voor!

Nicoline

Na een aarzelende start er toch maar voor gegaan om hulp te zoeken. Ria heeft mij vanaf het begin een gevoel gegeven dat ik er toe doe en dat ik een sterke vrouw ben. Door naar mijzelf te kijken en te zien wat ik steeds weer verkeerd deed heeft ze me heel goed kunnen helpen. Ze heeft me het vertrouwen in mezelf terug gegeven, waardoor ik nu weet welke valkuil ik heb. Na onze sessies voel ik me weer een volwaardig mens, heb ik meer rust gevonden en kan ik de toekomst vol vertrouwen aan.

Antoinette

 

 

 

Voor mij is een opstelling een hele fijne manier om nieuwe inzichten te ervaren.


Charlène

Ik zit nu beter in mijn vel en kan bepaalde situaties beter aan. Ik ben er nog niet maar via de methode van Essania ben ik echt goed op weg. Zeker een aanrader!


Paolo

Ik vond het een fijne S.C.M.H. Healing, die met liefde en zorg wordt gegeven.


Connie

De S.C.M.H-methode® heeft mij geholpen om me lichter en vrijer te voelen.


Lisa

De S.C.M.H-methode® geeft inzicht in zaken waar je tegenaan loopt.


Piet

Ik ben er nog niet, maar Ria heeft mij handvatten gegeven die ik de rest van mijn leven kan inzetten. Hier ben ik onwijs dankbaar voor!


Nicoline

Ik heb geleerd mijn hart te openen, maar ook af te schermen voor alles wat niet van mij is. De SCMH-methode is ontspannend en rustgevend


Monique

Na onze sessies voel ik me weer een volwaardig mens, heb ik meer rust gevonden en kan ik de toekomst weer vol vertrouwen aan.


Antoinette
Meer weten?

Stuur ons een berichtje voor meer informatie of een afspraak!

Contact