Healing

Reiki

Reiki is een helingsmethode waar je misschien al eens van hebt gehoord. Reiki komt oorspronkelijk uit Japan en wordt ook in Nederland veelvuldig aangeboden en toegepast. De Ki van Rei-Ki staat voor levensenergie. Als er voldoende energie door ons lichaam stroomt dan voelen we ons vitaal en ervaren we welzijn en harmonie. Helaas kunnen er diverse redenen zijn (fysiek, emotioneel, mentaal) waardoor we minder levensenergie ervaren. Reiki helpt je om de stroom van levensenergie te herstellen.

Reiki is gebaseerd op het doorgeven van energie via de handen van diegene die Reiki geeft. Je ligt hierbij op een behandeltafel en de energie gaat in jouw lichaam daarheen waar het nodig is. Het mooie is dat jouw lichaam dit zelf regelt. De Reiki-energie heelt op alle niveaus van de mens: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Reiki verlicht pijn, versnelt het proces van zelfgenezing en brengt de chakra's in evenwicht. Ook kunnen blokkades worden opgelost. Na een sessie met Reiki voel je je energiek, rustig en vredig. Ook vergroot Reiki het zelfvertrouwen en de concentratie.

Magnified Healing

Magnified Healing is een helingsmethode die in Nederland nog wat onbekender is maar over de hele wereld wordt toegepast. Magnified Healing betekent versterkte heling en is een zeer krachtige en intense vorm van heling die op diepe niveaus werkt. Je ontvangt niet alleen heling op lichamelijk niveau maar ook je chakra's worden geactiveert en gebalanceerd. De energie gaat via de handen van diegene die jou Magnified Healing geeft per chakra door je lichaam heen, waardoor alle disharmonieuze energieën en onevenwichtigheden direct worden vrijgelaten. Ook specifieke plekken in je lichaam waar je last van hebt worden op deze wijze meegenomen.

De heling wordt staande uitgevoerd en je bent zelf actief bij de heling betrokken. Deze methode helpt je om blokkades los te laten en werkt door tot op DNA niveau. Magnified Healing helpt je bij je persoonlijke ontwikkelingsproces naar nieuwe en hogere trillingen van Liefde, Licht en Vrijheid. 

Meer weten?

Stuur ons een berichtje voor meer informatie of een afspraak!

Contact