Frequentie verhogen

Frequentie verhogen met essentiële oliën

Essentiële oliën zijn zeer geconcentreerde vloeistoffen die uit diverse delen van de plant of boom verkregen worden. Deze oliën hebben een direct effect op het lichamelijke maar ook op het mentale en geestelijke welbevinden en bezitten specifieke trillingseigenschappen. De roos bezit bijvoorbeeld een zeer hoge trilling. Deze prachtige bloem is verbonden met de liefde (het is niets voor niets de bloem die je met Valentijnsdag aan je geliefde geeft) en het hartchakra. Wij werken vanuit deze kennis en kunnen voor jou een bij jou passende olie maken in de vorm van een massageolie die je op de huid kunt aanbrengen of een inhalator die je bij je kunt dragen en waar je aan kunt ruiken.

Ook kunnen we de essentiële olie toevoegen aan een emulsie zodat je er een heerlijk (voet)bad mee kunt maken. Dit zijn verschillende manieren om de heilzame werking van de oliën te ervaren en in je op te nemen. Er zijn oliën die je helpen te ontspannen of die je helpen goed in het hier en nu te zijn en je beter te laten concentreren. Daarnaast zijn er oliën die je helpen om met verdriet en stress om te gaan. Afhankelijk van je vraag maken we een olie en toepassing voor jou op maat.

Frequentie verhogen met kristallen

Kristallen zijn ontstaan toen de aarde werd gevormd en ze zijn het DNA van de aarde. Welke vorm ze ook hebben, hun kristallijne structuur kan energie opnemen, bewaren en uitzenden. De nabijheid van kristallen kan je energie doen toenemen, je zelfvertrouwen vergroten en genezing bevorderen. Kristallen werken op het fysieke, emotionele, geestelijke en spirituele vlak. Ze brengen verfijnde energieën weer op een lijn en heffen ongemakken op. Kristallen werken door vibraties en brengen onze chakra's weer in balans.

De traditionele Chinese geneeskunde en de Ayurveda, beide meer dan vijfduizend jaar oud, werken met kristallen. Wij hebben een divers assortiment aan bijzondere kristallen met een hoge frequentie. Je krijgt bij ons een persoonlijk advies gericht op kristallen die je vitaliteit vergroten en je ondersteunen op je levensweg.

Frequentie verhogen met magneetsieraden

Wist je dat vele kunstmatige bronnen van elektromagnetische velden zoals wifi, je mobieltje en je computer dagelijks je lichaamseigen magnetische veld en je eigen trillingsfrequentie verstoren? Blootstelling aan straling zorgt voor ongewenste biologische effecten. Je stresshormonen nemen toe, je slaapt slechter, je kan je slechter concentreren en je hebt een lagere weerstand. Een magneetsieraad helpt je te beschermen tegen elektrosmog, zorgt voor verbetering van de bloedcirculatie en verbetert de opname van zuurstof in de cellen en afvoer van de afvalstoffen uit het lichaam.

Magneten herstellen en stimuleren het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij werken met de Magneetsieraden van Energetix, deze zijn veilig en we hebben hier al geruime tijd ervaring mee. Volgens een rapport van de WHO wordt uitgegaan van een maximale belasting van 20.000 Gauss waarbij de biologische functies niet negatief worden beïnvloed. De magneetsieraden hebben een maximale sterkte van 2200 Gauss.

Je kunt bij ons terecht voor diverse magneetsieraden, een Powerheart of -strip die je als losse magneet aan je kleding kunt bevestigen of een Magneetstick die je in het water kunt plaatsten. Ook kan je een (stoel)massage met magneten ontvangen. Deze massage wordt over je kleding heen gegeven en werkt tot diep in de weefsels. De massage geeft een diep gevoel van ontspanning en werkt ontgiftend op je weefsels.

Frequentie verhogen met Maretak Essences

Maretak Essences zijn begin 2000 ontwikkelt door een Duitse onderzoeker Raphael Kleimann. Hij maakt alle essences met de hand en volgens een bijzonder procedé dat hij zelf heeft ontwikkeld. De Maretak is een heel bijzondere plant met heilzame krachten. Hij groeit niet op de grond met eigen wortels maar hij bevindt zich hoog in de takken van een 'gast' boom waar hij een symbiotische verbinding mee aangaat. Via de boom ontvangt hij voeding en de kracht van de aarde. De Maretak kan op diverse bomen voorkomen in verschillende gebieden in Europa en dat betekent dat er meerdere Maretak Essences zijn met elk een eigen specifieke werking.

Hoe kan het nu dat deze Maretak Essences een werking hebben op ons? Daarvoor een korte uitleg over ons elektromagnetisch lichaam dat ieder mens heeft. Je kunt dit lichaam niet met het blote oog zien maar dat wil niet zeggen dat het dan niet bestaat. Onze organen, cellen en moleculen genereren elektromagnetische golven die op elkaar inwerken en voor ons onzichtbare patronen vormen. Als je dit elektromagnetische lichaam nauwkeuriger zou bekijken dan zouden we elektromagnetische golven en lichtdeeltjes tussen de cellen heen en weer zien bewegen. Dit gebeurt ook tussen lichamen.

De Chinese hoogleraar biofysica Changlin Zhang noemt dit het resonantie-effect. De Maretak Essences hebben hun eigen trillingsfrequentie die door dit resonantie principe ook een effect op jou hebben. Je kunt de energetische kwaliteiten voelen als je een flesje in je handen houdt en je zult je op intuïtieve wijze aangetrokken voelen tot een bepaalde Essence. Maretak Essences zijn bij uitstek geschikt voor hoog sensitieve mensen en kinderen. Ze helpen je te aarden en brengen je in contact met wie je bent en wat je missie is hier op aarde. Daarnaast zijn er specifieke Essences die je beschermen tegen straling of de gevolgen van inentingen. 

Meer weten?

Stuur ons een berichtje voor meer informatie of een afspraak!

Contact