Bewustwording

Bewustwording middels de Tzolkin

De Tzolkin, ook wel Maya-kalender genoemd, is een beeldentaal die diepgaande kennis onthult. De Tzolkin is een inspiratiebron om naar jezelf op zoek te gaan en inzicht in en bewustwording over je eigen potentieel te krijgen. Niets in je leven gebeurt toevallig. Sterker nog, het leven is een aaneenschakeling van gebeurtenissen die je iets willen vertellen en duidelijk maken. De Tzolkin als praktisch instrument biedt jou kennis over jouw energetische imprint. Deze kennis helpt je weer om de gebeurtenissen in je leven te duiden. Aan de hand van jouw geboortedatum kunnen we je landingsplaats op de kalender berekenen. Dit zegt iets over jou en jouw potentieel, je kwaliteiten en je schaduwzijde.

Ook leert de Tzolkin je te werken met de dagenergie en brengt hij je in contact met het thema en doel in je leven. Je wordt je meer bewust van je eigenschappen en mogelijkheden om te groeien en de wijze waarop jij jouw talenten kunt ontwikkelen en inzetten. Afhankelijk van waar jij naar wilt kijken duiken we samen de kalender in om haar wijsheid te ontsluiten. Deze wijsheid ondersteunt jou op je levenspad en helpt je om je levensmissie ook daadwerkelijk te leven.

Tarot in de herstelde orde

De Tarot in de herstelde orde is de Tarot waar wij mee werken. Je hebt vast wel eens van Tarot gehoord of in films iets van een legging gezien. Vaak worden deze beelden door een geheimzinnige waas omkleed en de vrouw die de legging doet gaat de toekomst voorspellen aan de hand van de kaarten. Dit is niet onze manier van werken.

De Tarot in de herstelde orde is een tarotvorm die na twintig jaar onderzoek door Onno en Rob Docters van Leeuwen is ontwikkeld om de Tarot dichterbij zijn oorspronkelijke vorm te brengen en hiermee de werkzaamheid te vergroten. De Tarot werkt met beelden, hiermee krijg je zicht op een vraagstuk waar je mee zit doordat je contact maakt met je onderbewuste. Aan de hand van je vraag ga je een legging doen. Jij trekt hierbij zelf meerdere kaarten en legt deze op de tafel. Hierna gaan we samen de afbeeldingen duiden, waarbij we gebruik maken van onze kennis van de betekenis van de kaarten en ook van jouw eigen wijsheid en de interpretatie van de beelden. Dit geeft je weer nieuwe inzichten die je helpen om een andere oplossingsrichting te ontdekken voor je vraagstuk. Daarnaast kan een legging ook verhelderend werken als je wilt weten of je op de goede weg bent in je leven.

Meer weten?

Stuur ons een berichtje voor meer informatie of een afspraak!

Contact