Contact

Wie is Marjolijn? Mijn basis ligt in de reguliere zorg waar ik ben opgeleid tot (gespecialiseerd)verpleegkundige. In de ruime tijd dat ik in de gezondheidzorg werk is mijn ervaring dat er voornamelijk naar de fysieke klachten en symptomen wordt gekeken waarbij er minder tot geen aandacht is voor het feit dat we meer zijn dan een lichaam. Ook de oorzaak van deze klachten krijgt geen aandacht. Dit gegeven heeft mij geraakt en aangezet tot het verbreden en verdiepen van mijn kennis. Ik heb dit gedaan in de vorm van het volgen van opleidingen en trainingen op het gebied van natuurgeneeskunde, aromazorg (werken met essentiële oliën), psychologische interventies (waaronder ACT), systemisch werk met (familie)opstellingen en energetische methodieken. Al mijn kennis en ervaring deel ik met jou als je bij mij komt met een vraagstuk waar je mee worstelt. Of het nu een lichamelijk klacht is, een burn-out, onverwerkt verdriet, een angst of juist een verlangen om te weten wie je ten diepste bent, je bent van harte welkom. Ik zal open naar je luisteren, je begeleiden in jouw zoektocht en je doormiddel van diverse methodieken ondersteuning bieden. Dit doe ik vanuit de maatschap Essania, Centrum voor Vitaliteit, waarbij ik al zeven jaar nauw samenwerk met Ria Ballering. Onze werkwijze komt in grote lijnen overeen en jij bent vrij om te kiezen bij wie je met je vraagstuk terecht wilt. Ik werk zowel in Reeuwijk als in Nieuwerbrug aan den Rijn waar ik ook over een ruimte beschik.

Wie is Ria? Net als Marjolijn ben ik van achtergrond verpleegkundige en hou ik mij al vele jaren bezig met het thema gezondheid. Ik ben van nature nieuwsgierig en leergierig en wil graag begrijpen. Die eigenschappen hebben mij aangespoort om mij te gaan verdiepen in hoe gezondheid en de bevordering hiervan vanuit andere culturen en tradities wordt ingevuld. In de afgelopen zeven jaar dat ons centrum bestaat hebben wij ons in diverse methodieken verdiept en trainingen of workshops gevolgd die jouw vitaliteit verhogen. Mijn passie is om hieraan bij te dragen en hierin van betekenis te zijn. Ik kom hier elke dag weer met plezier mijn bed voor uit. Specifieke opleidingen en trainingen die ik gevolg heb zijn o.a: een HBO-opleiding tot holistisch therapeut, ik ben Reiki Master, Master Magnified Healing en Master SCMH-methode®. Verder ben ik NLP-Practioner en heb ik samen met Marjolijn de opleiding om te werken met familieopstellingen gevolgd. Ik heb geleerd om te vertrouwen op mijn intuïtie als ik met je werk en van daaruit zet ik methodieken in. Ik kan goed luisteren, vragen stellen en als het nodig zal ik je liefdevol confronteren met wat ik waarneem. 

Wat bieden wij je? We bieden je een aantal methodieken die je ondersteunen op je levenspad en ontwikkelingsweg. Jij bent en blijft "in the lead". We vragen wel bereidheid van je om het aan te gaan.

Wat geeft het je?  Een groter gevoel van vrijheid en het besef dat je altijd een keuze hebt, in welke situatie je je ook bevindt. En daarnaast: vitaliteit, ontspanning en meer vervulling in je dagelijks leven. 

Ria Ballering 06-53225155 

Marjolijn Schagen 06-30102552

 

Het adres van ons Centrum voor Vitaliteit is: Middelburgseweg 23, 2811 PM Reeuwijk.

We hebben ook een locatie op Schoolstraat 7, 2415 AM Nieuwerbrug aan den Rijn. 

Meer weten?

Stuur ons een berichtje voor meer informatie of een afspraak!

Contact