Informatiemiddag S.C.M.H-methode ®

Ben je ook benieuwd wat de S.C.M.H-methode ® voor jou en je gezondheid kan betekenen? Sinds 2020 wordt deze nieuwe vorm van healing met Shungite in Nederland gegeven. Deze healing heeft een positief effect op emotionele en fysieke klachten. Mensen die een behandeling hebben ondergaan geven aan rust te ervaren en ontspanning. Ook ervaren zij meer energie of voelen ze dat hun energie weer stoomt in hun lichaam. 

Tijdens deze middag krijg je informatie over de werking van Shungite, wat een hele krachtig werkende steensoort is. Deze steen heeft unieke eigenschappen en we geven je inzicht in de achtergrond en werking. Wist je dat hij als enige steensoort op aarde energie geleid en mede daardoor een helende werking op lichaam en geest heeft? Ook beschermt hij je tegen stralingsbelasting. Daarnaast besteden we aandacht aan de werking van meridianen, chakra's en de nervus vagus als hoofdzenuw. We laten zien hoe de behandeling met shungite plaatjes eruit ziet en vertellen over de handgrepen die op het hoofd worden uitgevoerd. En natuurlijk staan we ook stil bij de effecten van deze bijzondere methode, zoals het vrijkomen van hormonen, het rust brengen in het zenuwstelsel en meer energie geven bij chronische vermoeidheid en stress. 

Vanuit Essania bieden we deze healing aan. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een workshop, waarna je zelf deze healing aan jezelf, familie, vrienden en kennissen kunt geven. Mocht je professioneel met deze healing willen gaan werken dan kun je de practioner module bij ons volgen. Er is tijdens deze middag alle ruimte om vragen te stellen. 

Er zijn geen kosten aan de middag verbonden. Er is plek voor maximaal 5 deelnemers.

De workshop wordt gehouden op de Middelburgseweg 23, 2811 PM Reeuwijk (Dorp)

Schrijf je in

« naar het overzicht
Meer weten?

Stuur ons een berichtje voor meer informatie of een afspraak!

Contact